TWEE RECHT TWEE AVERECHT

 
 

Onze cabaretgroep Twee Recht Twee Averecht  presenteert een avondvullend programma voor man en vrouw, jong en oud.

Met een knipoog en een kwinkslag wordt het leven van alle dag op de hak genomen, waarbij serieuze actualiteiten niet uit de weg worden gegaan. De grote lijn van het programma ligt vast, maar geen avond is hetzelfde. Actuele en/of plaatselijke gebeurtenissen worden graag uitvergroot.  Jong en oud kan onze hilariteit waarderen.

Alles wordt zelf geschreven, gecomponeerd en de aankleding van het podium, inclusief het licht/geluid wordt door onszelf verzorgd.


Het betreffen volwaardige cabaretvoorstellingen met een tijdsduur van ong. 2 x 50 minuten. Hoewel het lijkt of we niet van ons stuk zijn te brengen, is het niet wenselijk dat tijdens het optreden in de zaal wordt gelopen of drankjes worden geserveerd.


Wij treden op in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland. U kunt ons boeken door telefonisch contact op te nemen met telefoonnummer 06-45279009 of 0561 - 850448. Een voorbeeld boekingsovereenkomst wordt u desgevraagd toegestuurd.


Het nieuwe programma van Twee Recht Twee Averecht heet “Frontale Confrontatie”.

Voor nadere info kunt u ons per mail bereiken via de volgende link: email

 

Introductie

Wij treden voor u op

Van links naar rechts;


Lucina: Schrijft de meeste teksten van de conferences en de liedjes. Zij put haar inspiratie uit het leven van elke dag. Op het toneel probeert zij met spontane invallen de medespeelsters te verrassen, waardoor geen enkele voorstelling gelijk is aan de voorgaande.


Alie: Is al van het eerste uur betrokken bij de groep. Zij verzorgt de boekingen en heeft een kritisch oog voor kleding en decor. 


Janet: Is de nieuwe zang(ster) van de cabaretgroep en vanwege haar grote organisatietalent direct ingezet voor alle noodzakelijke attributen en planningen.


Janet: Zet alle liedjes, hoe lastig ook, op muziek. Zij is de vaste kracht achter het keyboard. Als de rest op het toneel de weg volledig kwijt is, brengt zij de dames weer op het juiste spoor.